Droidnytt

Teknik och nöjen

Att välja den rätta surfplattan för dina behov

Surfplattor har de senaste åren blivit oerhört populära. I början var många kritiska kring vad surfplattorna skulle användas till om det redan fanns en mobiltelefon och dator med i bilden. Idag är det dock många som har surfplattor och som inte skulle klara sig utan dem. Något som till exempel är bekvämt att göra just på en surfplatta är att läsa e-böcker men även att spela spel. Du kan även använda din surfplatta för att surfa på internet efter resor till exempel. Det är mycket viktigt att välja rätt surfplatta för just ditt behov.

Spela spel

Om du är en person som gillar att spela spel på din surfplatta bör du välja en surfplatta som har en relativt stor skärm för att enkelt kunna se allting som ingår i spelet och inte behöva leta på den lilla skärmen. Dessutom bör du satsa på en skärm med bra grafik så att spelen upplevs på absolut bästa sätt. Fundera även på hur surfplattan känns att hålla i då du till exempel inte vill att den ska kännas för tung om du ska hålla i den när du spelar ett spel.

Läsa e-böcker

Något annat roligt du kan göra på en surfplatta är att läsa e-böcker. Idag finns det ett mycket brett utbud av e-böcker och istället för att behöva släpa på riktiga böcker kan det vara skönt att ha alla böcker samlade på ett ställe. Dessutom kommer du alltid att ha dina böcker med dig när du tar med din surfplatta vilket innebär liten vikt och lite utrymme i väskan trots att du kan ha med dig många böcker. Dessutom är du skonsam mot miljön genom att läsa e-böcker istället för att köpa riktiga böcker vilket är en stor motivation i sig. Det bekväma och praktiska med att läsa e-böcker på en surfplatta är dock också ett stort plus så klart.