Droidnytt

Teknik och nöjen

Bra hälsoappar till telefonen

Om man vill komma igång och börja träna så kan din mobiltelefon vara ett ovärderligt verktyg för att förbättra din hälsa. Genom att ladda ned några hjälpsamma hälsoappar så kan din mobiltelefon vara din personliga tränare och hjälpa dig att hålla koll på hur din träning går. I texten nedan kan du hitta några bra hälsoappar som på olika sätt kan underlätta din träning.

hälsa_262707623

När det kommer till hälsa så är det så klart inte bara träning som avgör hur du mår utan även saker som sömn och kost. Det kan ibland vara svårt att hålla koll på alla dessa saker själv och det är därför det är tur att finns appar som kan göra det åt oss.

En bra app som kan hjälpa dig när du är ute och springer är RunKeeper. Denna app håller både koll på hur långt du har sprungit samt hur snabbt du springer. Man kan också ställa in den så att den säger till om du springer för sakta.

Om du vill hålla bättre koll på din kost kan du använda appen kaloriräknaren. Med den kan du enkelt ta reda på hur mycket näring det är i din mat samt planera en nyttigare kost.

Relax Melodies: Sleep & Yoga kan du använda om du har problem att somna på kvällen. Denna app erbjuder ett stort urval av avslappnande ljud och melodier. Du kan även skräddarsy en lista som enbart består av dina favorit ljud.