Droidnytt

Teknik och nöjen

De bästa mobilspelen under sommaren

Att sitta på en klippa i skogen, eller ta en paus från badandet på stranden och försvinna in i spelvärlden är ett recept på en härlig dag. Under sommaren ska man inte gömma sig framför datorn i ett mörklagt rum. Men det betyder inte att man behöver ge upp sitt spelande.

Skraplotter

Hur fantastisk vore det inte att få tre i rad och kunna ställa sig upp och ropa ut över skogskronorna! Men istället för att köpa med sig skraplotter kan man skrapa dem online. Det är lättare, du kan alltid skrapa ännu en lott om du inte vinner på första och du skärper inte ned i naturen!

Wordfeud

Ett perfekt sätt att hålla kontakten med dina kompisar på sociala medier och i verkliga livet. Wordfeud är i princip en annan version av Alfapet som kan spelas i mobilen. Man spelar mot en motståndare per spel och får bokstavsbrickor som man ska skapa ord att lägga ut på ett spelbräde.

Looty Dungeon

Det här är ett pixlat äventyrsspel där man ska gå genom olika grottor och fängelsehålor och hitta skatter. Det är väldigt lätt att spela och den pixlade stilen är väldigt retro. Det påminner om spelen från glada 80-talet med mycket färg och lättsam spilstil.

The Walking Dead: Road to Survival

Serien har varit populär sedan starten och konsolspelen har också blivit stora. Det senaste är en app där man ska hjälpa mänskligheten tillbaka på fötterna. Man håller till i en bas och tränar, bygger, odlar och skapar. Och så klart får man chansen att döda lite zombies.