Droidnytt

Teknik och nöjen

Mobilen vår nya nöjesportal

Antalet mobiler ökar konstant och den finns i varje fall i de flesta hem idag. Kanske inte alla i familjen har den men många har en mobil som man dagligen använder. Mobilen är vår nya nöjesportal där vi kan förutom att ringa och prata med varandra också nyttja för en mängd med nöjen.

Mer användning av mobilen

Ju mer vi använder våra mobiler desto mer inser vi nödvändigheten med tillbehör till våra lurar. Det kan vara extra batterikapacitet i form av power banks men också hörlurar och annat som i kombination med en smart telefon gör tillvaron enklare. Dessa kan kosta en del om man inte väljer att använda sig av rabattkoder på nätet. Då kan man spara en hel del om det är något speciellt som man är ute efter till sin telefon.

Mer nöjen på telefonen

Förutom att ringa så kan du idag titta på film, lyssna på musik eller spela spel. Film så kan du via olika tjänster streama både serier och filmer. Det man bör tänka på är att detta kan ta en stor del av den surftid som man har via sitt abonnemang. Film är det som slukar mest men även musik är något som kan ta upp mycket av din surfpott. Se till att skaffa ett abonnemang där det antingen är fri surf eller hög surfpott. Se också till att kunna surfa på trådlösa nätverk så ofta du kan för att spara på din egna surf i abonnemanget.

Tillbehör för mobilen

I och med att vi använder oss allt mer av mobilen så tillkommer det en hel del tillbehör för mobilen. Förutom power banks och hörlurar så finns det olika former av skydd för våra smarta telefoner. Högtalare med blåtand i olika storlekar finns för att man ska kunna lyssna på musik från Spotify eller annat streamingtjänst av musik.