Droidnytt

Teknik och nöjen

Spela poker i mobilen

Mobilspel har gått från enkla svartvita utmaningar där man skall hjälp en orm äta äpplen till en nutid där även de enklaste spelen har avancerad och vacker färggrafik. Att spelen nu kan använda mobilens internetuppkoppling möjliggör även helt andra spel, så som riktig poker. 

mobile telefon phone casino poker kort

Varför spela poker i mobilen?

Om gillar att spela poker så är mobilklienten ett perfekt sätt att fördriva tiden under pendlingen till jobbet eller en tråkig lunchrast. Ett bra sätt att i skarpt läge öva inför nästa pokerkväll. För de som spelar professionellt ger det även en helt ny möjlighet att jobba oftare och på fler ställen för att dryga ut sin bankrulle.

Att välja plattform

Precis som med poker via vanliga webben så finns det många leverantörer som idag erbjuder spel via mobilen. Vissa av dessa erbjuder att spela direkt via webbläsaren medans andra kräver att du laddar ner och installerar deras app.  Det kan vara väl värt att gå igenom de alternativ som finns samt vilka för och nackdelar de alla har.

En av de största skillnaderna man kan stöta på är hur apparna ser ut samt och hur man interagerar med dem. Det kan vara väl värt att testa sig fram för att hitta den som passar dig bäst.

Kan finnas begränsningar

Det är inte alltid att hela sajtens pokerutbud finns i mobilversionen. Ibland kan man till exempel missa vissa pokertyper eller turneringar. För proffsen så är det även mindre troligt att du på ett bra och effektivt sätt kan spela flera bord samtidigt.

Även för surfplattor

Det kan även vara värt att påpeka att då surfplattor och mobiler oftast har samma eller liknande operativsystem (vanligtvis iOS och Android) så fungerar även dessa mobillösningar på dem. Detta ger en större skärm och än bättre spelupplevelse, perfekt om man tänker spendera några längre stunder i spelet.