Droidnytt

Teknik och nöjen

Tips på bra appar för att streama film direkt i telefonen

Mobil teknologin har kommit en lång väg ifrån de rektangulära tegelstenarna vi använde förut. Med dagens mobiler kan man nästan göra vad som helst, bland annat att streama hela filmer i din mobil. Om du är intresserad av att streama film och annan media direkt i din mobil så har du hittat rätt. I texten nedan kan du läsa om några bra tips på appar som låter dig göra just det.

streaming_326420261

Om man brukar pendla eller om man är ute och reser mycket kan det vara bra att ha något roligt att kolla på din mobil för att fördriva tiden. Det finns flera olika appar som tillåter dig att göra detta och här är några av de bästa.

Den klassiska appen för att streama olika videos av alla dess slag är Youtube. Dock så behöver man däremot internet uppkoppling för att kunna kolla på videos på youtube vilket kan vara en nackdel om man inte har tillgång till det. Sedan så drar youtube också extremt mycket data vilket inte är optimalt.

ViaPlay är en Populär app där man kan hyra och ladda ned filmer och sedan spela upp dem på din mobil eller surfplatta. Man behöver inte heller ha någon internet uppkoppling för detta då man kan göra det i offline mode.

Om du har några TV-program eller liknande som du vill kolla på så kanske du är intresserad av att använda appen SVT Play där du kan kolla på dina favorit program i mobilen.